Annuleren, Retourneren & Garantie

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten die je maakt voor het retourneren van je product naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indive is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.
 

Wat kun je niet retourneren?
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die speciaal en in overleg met jou worden gemaakt. Denk hierbij een producten die speciaal voor jou ontworpen zijn, op verzoek van jou in een speciale kleur geprint zijn, 3D-scan producten etc.

Hoe maak je gebruik van je  herroepingsrecht:

  • Stuur ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier,via info@indive.nl  (let op je bent niet verplicht dit formulier te gebruiken, een email met de gegevens van je bestelling en het betreffende artikel is ook voldoende).

  • Stuur het product, binnen 14 dagen, met alle geleverde toebehoren, een kopie van de factuur en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking naar onderstaand adres:
    Indive
    Rietbeek 15
    5501 CA veldhoven

Retourzendingen die niet voldoen aan de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. Indien je retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Indive.nl, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

Op alle producten is een garantieperiode van 24 maanden van toepassing vanaf het moment van de verkoop aan de eerste gebruiker.

Mocht je product defect raken, stuur dan even een mail met een kopie van je factuur naar: info@indive.nl

Als je een product defect hebt ontvangen of is het artikel defect binnen de zichttermijn van 14 dagen, dan kan je het kosteloos aan Indive retourneren. Stuur hiervoor een mail met alle informatie en kopie van de factuur naar: info@indive.nl

 

 

© 2016 - 2020 indive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel